Turnaje Českého poháru 2012 – info pro hráče a rodiče

Vážení rodiče, hráči a fanoušci šprtce,

po úspěšném roce 2011 začíná nová šprtcová sezóna 2012 a s ní nové turnaje Českého poháru.

V loňském  se za BHC Vršovice v těchto turnajích  probojovali na Mistrovství ČR hned 4 zástupci ve třech kategoriích. Letos se budeme snažit na úspěchy navázat, jezdit a sbírat body.

Mistrovství ČR 2012 se koná v listopadu v Praze, tak se tužme.

Do Českého poháru (ČP) se započítávají tři nejlepší výsledky z turnajů ČP 36 – budou  4, v Brně, Ostravě, Dobré Vodě a v Praze. A dále dva nejlepší výsledky z regionálních turnajů ČP 12 a Expres.

Pro všechny turnaje platí, že přihlášky , pokud půjde o společnou akci , se zasílají hromadně do čtvrtka před turnajem, proto musíme informace o účasti vědět včas.

Pokud bude mít někdo zájem o akci  na kterou se nepojede společně, napíše email  na mkucera@uhshbrno.cz, nebo tel 777896487 do Brna a přihlásí se sám.

Doprava je zajištěna buď auty s obětavými rodiči ( i rodiče si mohou zahrát turnaj), pokud jsou ochotni, vezmou i další hráče z klubu, kteří přispívají na pohonné hmoty. Pokud se nenajdou auta, jede se na vybrané akce vlakem nebo autobusem, dopravu si hradí každý sám.

Turnaje začínají většinou v 10,00 hodin, zápis je půl hodiny před zahájením. Po rozlosování se již nikdo nepřipisuje. Takže v případě, že je při příjezdu nějaký zádrhel, raději volejte včas pořadateli.

Turnaje končí dle počtu přihlášených :  ČP 12 a Expres cca mezi 16,00 - 17,00 hodinou, u  ČP 36 se počítá s ukončením kolem 19,00 hodiny.

Na většině turnajů je k dispozici alespoň malý bufet – čaj, káva, nápoje, něco k snědku nebo sladkost pro doplnění energie.  Stejně si ale bereme s sebou pořádnou svačinu a pití, každý jak je zvyklý.

Na větších turnajích ČP 12 a ČP 36 je možnost dokoupení nového hráčského  vybavení.    Hráč (kolečko) 4 Kč, dres 4kč, puk 3Kč, hokejka 15 – 20 Kč.

Na turnajích jsou PŘEZŮVKY NUTNÉ.

This entry was posted in Novinky. Bookmark the permalink.

Comments are closed.